HVEM ER VI:

Billettservice AS

Billettservice AS eies av Ticketmaster, verdens ledende selskap innen billettsalg. Billettservice fokuserer p� god kundeservice, og bruker et nettverk av utsalgssteder for kjøp og reservasjon.

Kundesenter:
815 33 133

Billetter som skal sendes i retur sendes til:
Billettservice AS Avd. Mo i Rana
Halvor Heyerdahls vei 4
8607 MO I RANA


Fakturaadresse:
Billettservice AS
Postboks 645
Sentrum 0106 OsloMail:
Send oss gjerne en mail her

Forretningside

Vårt mål er å være Norges ledende leverandør av billettjenester ved å tilby et bredt utvalg av arrangementer via effektive salgskanaler.

Markedet

Billettservice deler arrangementer inn i fem hovedkategorier: Musikk, Teater/Show, Sport, Familie og Festivaler. Under hver hovedkategori ligger flere underkategorier, noe som som gjør det enkelt å finne fram til det det som interesserere nettopp deg!

Hvordan fungerer billettsalget?

Våre salgskanaler er tilknyttet vår sentrale server. Dette betyr at billettreservasjoner kan gjøres i billettsystemet via alle salgskanalene samtidig. Billettservice selger alltid billettene etter prinsippet "beste ledige plasser". Det vil si at man får de de beste plassene som er tilgjengelige på tidspunktet transaksjonen finner sted. Hvis kunden ønsker bestemte plasser, er det vanligvis mulig å velge denne via et salkart som vises p� skjermen. Når vi selger unummererte plasser eller kun ståplasser, selges billetter etter prinsippet "første mann til mølla".

Hvor kan man kjøpe billetter?

Våre salgssteder er:

  • www.billettservice.no og vårt callsenter på telefon 815 33 133
  • Narvesen-kiosker
    7- Eleven-kiosker
  • Enkelte frittstående distributører. Vi henviser til vår fylkesvise oversikt for en komplett oversikt over disse.

V�re bestillingskanaler er:

  • Vår internettside www.billettservice.no. Her kan man bestille og kjøpe billetter 24 timer i døgnet. Billetter kan betales online.
  • Telefon 815 33 133. På callsenteret vårt møter du våre kundebehandlere. De kan hjelpe med bestillinger til alle våre arrangementer. åpningstiden er man - fre 09:00 - 17:00, lør 10:00 - 14:00. Billetter som er reservert på telefon, men ikke betalt, må hentes ved ett av våre utsalgssteder.

SELG BILLETTER VIA BILLETTSERVICE

Billettservice AS er Norges ledende leverandør av billetter til kultur- og sportsarrangementer.
Gjennom vårt samarbeid med Reitan Servicehandel har vi distribusjon
av billetter via Narvesen og 7-Eleven.

Vi formidler daglig tusenvis av billetter til konserter, teaterforestillinger, festivaler og idrettsarrangement over hele landet.

Billettservice AS tilbyr deg som arrangør en helhetsløsning med billettsystem, landsdekkende distribusjon, callsenter, CRM, markedsføring og sikker avregning av oppgjør. Vi tilbyr også system for innpassering og kontroll av billetter med påtrykt strekkode, verktøy for produksjon og masseutsendig av e-post til definerte kundegrupper. Vi tilbyr også løsning for fornyelse av sesongkort/abonnement via Internett.

Publikum kan reservere eller kjøpe sine billetter på www.billettservice.no, som er en av Norges best besøkte og mest kjente portal for salg av billetter til kultur- og sportsarrangementer.

Billettservice AS eies av Ticketmaster www.ticketmaster.comsom er verdens største billettformidlingselskap.